Крагујевац, 24.08.2017. (Р'64 Media Team)
РК Раднички 1964 у јеку припрема

 

РК Раднички 1964 се тренутно налази у јеку припрема за нову сезону у којој треба да покаже и докаже српској рукометној јавности да прошлогодишњи успех није плод случајности, већ само један корак напред ка повратку крагујевачког рукомета тамо где му је место,а то је крем рукометне елите у Србији.

Након прошлогодишњег великог успеха у Првој лиги "Запад", у којој су Крагујевчани суверено тријумфовали пласиравши се у савезни ранг такмичења, Супер Б лигу, време је за нове изазове и доказивања.

Момци шефа струке Бојана Милентијевића су тренажни процес започели 1. августа у граду на Лепеници. После почетног дела базичних припрема, средином месеца је кренуо рад са лоптом и тактичко/технички део припремног периода као и серијал контролних мечева који ће стручном штабу бити одличан показатељ на чему мора да се инсистира у даљем раду.
Одигране су 3 контролне утакмице са изузетно јаким противницима, као што је Суперлигаш Слога из Пожеге и Колубара, у којима су рукометаши Радничког већ у овом делу тренажног процеса показали завидан ниво игре. Иако су и даље "руке од олова", приметна је огромна жеља за доказивањем, напредовањем и уиграношћу. Оно што их је красило и прошле сезоне – борбеност и пожртвовање, и даље су одлика крагујевачких рукометаша.

Екипа која је својеврстан спој искуства и младости у одличном светлу се представила крагујевачкој публици у поменутим утакмицама. По речима тренера Милентијевића тим има огроман простор за даљи напредак и тактичко уигравање да би потпуно био спреман за старт лиге 23. септембра.

До почетка првенства Раднички 1964 ће одиграти 8 припремних утакмица, а прва која следи је гостовање екипи Мокре Горе.

 

 

 

ВЕСТИ АРХИВА